Småköttbullar Stekta

Scan

Frysta och färdigstekta småköttbullar från Scan för restaurang, café och storkök. Dessa frysta köttbullar från Scan är något mindre i storkleken och gör att det går extra snabbt att värma dem. Köttbullarna behöver endast en kort sund i exempelvis kombiugn för att bli serveringsklara, supersnabbt och effektivt. Den goda smaken kommer kanske delvis från att köttet i köttbullarna är av god kvalité från svenska gårdar. En riktig klassiker som går att variera i oändlighet. En förpackning innehåller 2x262 köttbullar à 8 gram. 

  • Småköttbullar från Scan
  • Kort uppvärmningstid
  • 100% Svenskt kött

Produktspecifikation

LeverantörHKScan Sweden AB
VarumärkeScan
Försäljningsenhet524x8g
Vårt Art. Nr.53474
Lev. Art. Nr.299080
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Scan

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se