Sojabönor Bulk

Risenta

Sojabönor från Risenta i 25kg-pack för restaurang, café och storkök. Sojabönor blir bara mer och mer trendigt. Med sin höga proteinkvalitet är det en perfekt bas till många vegetariska och veganska rätter. Använd till exempel sojabönor till att göra egna vegobiffar eller testa att byta ut kikärtorna mot sojabönor nästa gång du gör hummus. Dessutom innehåller bönor massvis med nyttigheter som är bra för din kropp och är även mycket miljövänligt för vår natur. Så välj sojabönor, för båda din kropp och vår natur!

  • Sojabönor från Risenta, storpack
  • För restaurang, café och storkök
  • För vegan- och vegetariska rätter

Produktspecifikation

LeverantörRisenta AB
VarumärkeRisenta
Försäljningsenhet1x25kg
Vårt Art. Nr.51988
Lev. Art. Nr.120589
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall24 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Risenta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se