Sojafärs Naturell

Caldic

Sojafärs är en fullgod proteinkälla och används med fördel som ett alternativ till köttfärs i såser, grytor och fyllningar. Dessuom är den utmärkt om man vill göra en redan vegetarisk eller vegansk rätt mer matig.

Sojaprotein eller sojafärs är i detta fallet en texturerad soja vilket innebär att sojabönan utsätts för värme under högt tryck. Det gör att bönan sedan expanderar likt ett popcorn när trycket sjunker och får sin ihåliga textur.

Sojaproteinet är GMO- fritt och helt neutralt i smak och lukt.

Eftersom proteinet är torrt, behöver det blötläggas innan ytterligare tillagning. Det görs enklast i kallt vatten under 10 -15 min. Sojaproteinet sväller då och blir upp till 4 gånger mer i vikt.

Produktspecifikation

VarumärkeCaldic
Försäljningsenhet1x15kg
Vårt Art. Nr.51081
Lev. Art. Nr.106513
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall21 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se