Spaghetti, 100% durumvete

Zeta

Riktigt italiensk spaghetti för restaurang och storkök gjord på 100% durumvete. Durumvete av hög kvalitet väljs ut för att ge utmärkt smak, konsistens och spänst. Det gör att du alltid kan njuta av den "Al Dente". Till skillnad från enklare pasta gjord på durum- och mjukvete tappar den nämligen inte spänsten efter att du hällt av vattnet.

  • Italiensk spaghetti i stor förpackning för café-, restaurang- och storkök
  • Bakad på 100% durumvete
  • 100 gram blir en portion pasta

Koka Zeta Spaghetti så här:

KOKA PASTAN SÅ HÄR: Koka upp en stor kastrull med vatten – för varje 100 gram pasta behöver du 1 liter vatten och 1/2 msk salt. Lägg i pastan. Rör om då och då. Vill du ha pastan “al dente”? Låt den koka 2 minuter kortare än angiven koktid! Se förpackningens sida. Sila pastan i ett durkslag, men låt inte vattnet rinna av helt. Häll tillbaka den i kastrullen och tillsätt lite olivolja – på det viset klibbar inte pastan och blandas lättare med din favoritsås.

Produktspecifikation

VarumärkeZeta
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.50492
Lev. Art. Nr.1732
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall56 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.