Salami Spianata Calabrese

Bonvini

För restauranger, caféer och storkök som söker en salami som tillför lite extra hetta. Spianata Calabrese är tillverkad enligt ett recept från Kalabrien i södra Italien. I runda slängar innefattar detta 100% italienskt kött som processas och kryddas med syditaliensk chili, paprika och vitpeppar. Detta resulterar i en medelgrovt malen salamikorv med distinkt smak. Styrkan från salamikorven gifter sig väl med milda ostar, oliver och en bit bröd. Inte sällan används Salami Spianata Calabrese även i italienska rätter såsom pizza och pasta.

Bonvinis kryddiga salamikorv lagras i 60 dagar innan den är färdig för försäljning. Ej ätbart korvskinn och bör skivas innan servering.

  • Salami Spinata Calabrese från italienska Bonvini 
  • Medelgrovt malen och välkryddad 
  • Lagrad i 60 dagar 
  • Gluten-och Laktosfri 
  • ca 2,5kg per bit

Produktspecifikation

VarumärkeBonvini
Försäljningsenhet1x2.5kg
Vårt Art. Nr.63015
Lev. Art. Nr.1988
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.