Handdesinfektionsmedel, Spirigel Complete

ECOLAB

Håll bakterier och sjukdomar borta med Spirigel Complete från ECOLAB som är valet av flertalet sjukhus. Ett flytande medel med låg viskositet (väldigt rinnande) som snabbt avdunstar från händerna och medför ett komplett skydd för såväl vanliga vardags-användare som yrkesgrupper som sjukvårdspersonal. Ingen klibbighet upplevs i efterhand och medlet innehåller 7 olika hudvårdande ingredienser, bland annat aloe vera och pantenol. För en friskare arbetsplats för såväl anställda som gäster.

  • Handdesinfektionsmedel
  • Sjukhusens val
  • 7 olika hudvårdande ingredienser
  • För en friskare arbetsplats

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet1x500ml
Vårt Art. Nr.51738
Lev. Art. Nr.3077840
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se