Sponsorhuset och outofhome.se

Skapa konto

Det finns tillfällen när två bra saker - tillsammans kan bli väldigt bra och det är precis såhär det känns att samarbeta tillsammans med Sponsorhuset. Vi delar en passion för att stötta och underlätta för det svenska föreningslivet, det är inte svårare än så!

Idag levererar vi på outofhome.se redan till flera föreningar över hela Sverige, mat & dryck som passar perfekt till kiosken, tävlingen på helgen, eventet, årsstämman eller vad det nu kan tänkas vara.

Tillsammans med Sponsorhuset vill vi ge fler därute möjligheten till smidiga leveranser, riktigt bra priser och enkelheten i att kunna beställa direkt online.

  • Schyssta priser över hela sortimentet och dessutom 1% kickback direkt till föreningen
  • Attraktiv frifrakt-gräns och rikstäckande leveranser, dessutom klimatkompenserar vi all frakt
  • Enkelt och smidigt att beställa vid behov
  • Vi skriver inga avtal, vi tror på att rätt förutsättningar och villkor - genererar nöjda och återkommande kunder
  • Mängdrabatt till kunder som handlar för minst 5 000 kr per tillfälle

Den magiska knappen...

Det är den som betyder något. Skapa ett konto och kika runt bland några tusen produkter från över 100 leverantörer. Genom att registrera dig via denna sida så har vi och Sponsorhuset sett till att ni får ett riktigt förmånligt pris på alla artiklar i sortimentet, sen bjuder vi på frakten om ni handlar för mer än 2 000kr - det är väl schysst?

Skapa konto

Det tar 2 minuter och är kostnadsfritt.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.