Hokifilé, Sprödbakad, 110 g

Feldt's Fisk

Sprödbakad hokifilé från Feldts Fisk. Denna klassiker har mättat många magar genom åren, ni vet panerad fisk-tisdag i skolan, inte sällan är det en hoki som dyker upp på tallriken. Benfria fiskfilér som är såväl förstekta som panerade vilket gör de till en väldigt smidig ingrediens i köket. Feldts fisk värnar starkt om vår miljö och satsar därför stort på ett MSC-certifierat fiske för ett hållbart liv i havet.

  • Sprödbakad hokifilé
  • Förstekt & panerad klassiker
  • Säljes: 45x110 g för storkök och restaurang
  • Stekugn: 200ºC, ca 25-30 min
  • Varmluftsugn: 180ºC, ca 20 min

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för med information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet45x110g
Vårt Art. Nr.60858
Lev. Art. Nr.7321
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se