Vispgrädde 35% 1L (stand & overrun)

Debic

Stand & overrun vispgrädde från Debic är en vispgrädde med många unika egenskaper. Detta är grädden som har en riktigt bra volymfasthet och som inte vattnar sig på minst 48 timmar. Du kan dessutom frysa bakverk som är dekorerade med uppvispad grädde. Det är kanske extra bra när man ska servera dessert för stora sällskap och behöver förbereda den i förväg. Att baka med Debics Stand & Overrun vispgrädde kan vara en riktig fröjd och varianterna på bakverk som går att åstadkomma är oändliga, prova exempelvis den här japanska Lambadan. En utmärkt vispgrädde för bageri, caféer och hotell. 

  • Vispgrädde som inte vattnar sig på minst 48h 
  • Går att frysa efter uppvispning
  • Vispgrädde för bageri, caféer och hotell. 

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.61118
Lev. Art. Nr.0747244
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall126 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se