Stilla Källvatten

Aqua Nobel

Aqua Nobel är ett svenskt källvatten med kvalitet i världsklass, tappat vid källan i vackra Mörarp i Skåne. Källan ligger på 105m djup rakt under den eko-certifierade tappanläggningen och inga transporter via pipelines eller tankbil behöver göras.

  • Prisbelönt som världens bästa vatten (två gånger!)
  • Tappat från 105m djup vid källan i Mörarp, Skåne
  • pH-värde 8,1 vilket är bra för kroppen

Vattnet är prisbelönt två gånger om som världens bästa källvatten vid Berkeley Springs Water Tasting. Smaken är ren och den naturliga mineraliseringen är perfekt balanserad. Njut av ett riktigt supervatten som dessutom har ett högt pH-värde på 8,1 - vilket är riktigt bra för kroppen.

Produktspecifikation

LeverantörAqua Nobel of Sweden AB
VarumärkeAqua Nobel
Försäljningsenhet12x33cl
Vårt Art. Nr.51059
Lev. Art. Nr.71006
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall144 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Aqua Nobel

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se