Stillahavsspätta sprödbakad 140-180g

Feldt's Fisk

Den perfekta husmanskosten, sprödbakad stillhavsspätta från Feldts Fisk & Skaldjur, för storkök och restaurang. Bara att slänga ner i fritösen och fiska upp en stund senare. Fisken är certiferad av MSC, Marine Stewardship Council, vilka säkerställer ett hållbart fiske. För havets framtid, är det viktigt att den fisk vi äter uppfyller MSC:s miljöstandard. Standarden granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för med information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

  • Sprödbakad stillahavsspätta 140-180g/st, i 5-kg katong
  • Förstekt och bara att slänga ner fritösen
  • Benfri
  • MSC-certifierad

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.54314
Lev. Art. Nr.5322
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall64 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.