Taleggio DOP Verde, 1,8 kg

Carozzi

Klassisk italiensk Taleggio med ursprung från Lombardiet i norra Italien. Taleggio DOP Verde är god att äta precis som den är men kan likväl användas som ingrediens i italienska maträtter. Denna smakfulla kittost passar utmärkt för restauranger, caféer eller andra verksamheter som vill erbjuda sina gäster en kulinarisk smakupplevelse. Carozzi lagrar endast sin kittost i 40 dagar och den känns igen för sin distinkta smak och krämiga konsistens.

Carozzis Taleggio är gjord på 100% italiensk komjölk och tillreds genom omsorgsfull salttvättning. Detta ger osten en väldigt tydlig men mild arom. Serveras med fördel rumstempererad och kan rivas över sallad eller bruschetta.

  • Tallegio DOP Verde av 100% komjölk 
  • Från italienska Carozzi
  • Krämig konsistens och distinkt smak
  • Lagrad i 40 dagar 
  • ca 1,8kg per bit

Produktspecifikation

VarumärkeCarozzi
Försäljningsenhet1x1.8kg
Vårt Art. Nr.63006
Lev. Art. Nr.1995
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.