TANZANIA AA

Löfbergs

Löfbergs har med fruktan sett hur allt färre ungdomar blir kaffeodlare. Därför har de startat ett satsning på just unga kaffeodlare och tagit fram ett sortiment som de kallar för Next Generation Coffee där Tanzania AA blir den 3:e produkten. Tanzania AA Reserve från Löfbergs är ett Next Generation-Cofffee med UTZ-märkning. Detta kaffe har fruktiga toner av russin, körsbär och persika vilket leder till en lång och angenäm eftersmak av kanel. Smaken är desutom söt och fyllig och oerhört lätt att tycka om. Bären plockas för hand i sydvästra Tanzania för att sedan torka under den afrikanska solen.

Löfbergs satsning skapar utbildnings-möjligheter i fattiga regioner för att på så sätt öka produktiviteten och kvalitén så att odlarna kan tjäna mer pengar. Dessa unga odlare bor i Igale i Tanzania och viker sina liv åt kaffet. De väntas ta över sina föräldrars odlingar och behöver nu stöttning och kunskap om hur de ska hantera de rådande klimatförändringarna. Morgondagens kaffebönder, ungdomarna i Igale är nu stolta att kunna presentera detta fantastiska kaffe från sina bördiga marker. Varsågod och njut!

Land: Tanzania
Farm: Shivikabi. Denne region består till stor del av småskaliga familjegårdar
Arom: Blommig, jasmin
Process: Den "våta" metoden, soltorkade på "African Beds"
Skördetid: Maj-Juli
Altitud: 1500-1600 m.ö.h
Huvudunderarter: Bourbon, ursprungsarabica
Övrigt: 100% arabica hela bönor
Passar till: Bakverk och desserter med frukt och bär
Beredning: Ljustorkade hela bönor för brygg och presskanna
Säljes: 8x500g

Produktspecifikation

LeverantörLöfbergs Lila AB
VarumärkeLöfbergs
Försäljningsenhet8x500g
Vårt Art. Nr.60259
Lev. Art. Nr.25007
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Löfbergs

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Har du en fråga? Kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se