Tekanna Assam

Bodum

Servera ditt te i en stilren och vacker presskanna i dansk design. Tekannan är i glas och filtret samt lock är i metall. Med det genomskinliga materialet kommer teét till sin rätt. Rymmer 1 liter.

Bodums klassiska Assam tekanna använder en speciell process för tebryggning. Tebladen rör sig fritt i ett rymligt filter av stål och utvecklar sin arom till fullo. När önskad styrka uppnås pressar man enkelt ned kolven och låser tebladen längst ner i filtret så att bryggprocessen avbryts.

Bodum Assam tål maskindisk och glaskannan kan användas i mikron, glöm dock inte att plocka ut tepressen ur kannan!

Produktspecifikation

LeverantörBodum
VarumärkeBodum
Försäljningsenhet1x1st
Vårt Art. Nr.121314
Lev. Art. Nr.1801-16
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bodum

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se