Torskfilé, tempurainb., 80-100g

Feldt's Fisk

Tempurainbakad torskfilé, 80-100g/st, i 5 kg-kartong. Feldt's Fisk & Skaldjur är proffs på fisk! De har ett starkt fokus på hållbart fiske som värnar om vår miljö och framtid. Därför är torsken MSC-certifierad och fiskad i Nordostatlanten (Barets Hav, Norska Havet). Filéerna har en krispig sprödbakning som kallas"tempura", vilket är det japanska kökets svar på panering. Torsken innehåller inga som helst spår av mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur, vilket är skönt att veta för allergiker. Ett hållbart och välsmakande val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Tempurainbakad torskfilé
  • Benfri
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 18 månader

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för mer information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

PS! Gänget bakom Feldt's tipsar om tillagning i Stekugn: 225ºC, ca 25-30 min*, eller i Varmluftsugn: 200ºC, ca 20-25 min*. De kan även friteras i 160ºC, 8-10 min. Torsken behöver inte tinas innan tillagning.

* Tiderna kan variera beroende på ugn.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.52410
Lev. Art. Nr.2311
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se