Tierra Organic, hela bönor

Lavazza

Tierra Organic är ett högkvalitativt kaffe från Lavazza. Kaffebönorna är en ekologisk premiumblandning med Arabicabönor som odlats på UTZ-certifierade gårdar i Syd- och Centralamerika. Bönorna växer på vackra platåer som skyddats av trädens skuggor och fått en fantastiskt härlig syra med smaker som påminner om bär och karamell. För att kunna åtnjuta en perfekt kopp kaffe varje gång, se till att inte mala dessa bönor för fint eller för grovt.

  • Espresso hela bönor
  • Rostning: Mellan
  • Arabicabönor
  • UTZ-certifierad

Tierra Organic hela bönor, kommer i en förpackning om 6x1kg, vilket är passande för café, restaurang, hotell eller kontor.

Produktspecifikation

LeverantörLavazza Nordic AB
VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet6x1kg
Vårt Art. Nr.61078
Lev. Art. Nr.3238
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall66 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se