Tiramisu Dessertbas

Debic

Tiramisu, här för restaurang och hotell, är den italienska klassiska desserten med smak av kaffe och marsalavin.Tiramisu betyder "pigga upp mig" och något annat som piggar upp är hur enkelt det är att göra Tiramisu med Debics dessertbas. Med denna Tiramisu dessertbas är baserat på ett klassiskt italienskt recept, har en krämig smak och innehåller 55% mascarpone. Ett tips är att även göra Tiramisu med choklad, här finns recept! Dessertbasen gör att du snabbt och enkelt kan göra Tiramisu till dina gäster på ditt hotell eller din restaurang, också utmärkt för cateringverksamheter.

  • Tiramisu dessertbas från Debic
  • Klassiskt italienskt recept och 55% mascarpone
  • För hotell, restaurang och cateringverksamheter

Hållbarheten på en färdig dessert är 4 dagar.

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.61132
Lev. Art. Nr.0747233
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall126 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se