Torskfilé, 130-160g

Feldt's Fisk

Styckfryst Torskfilé, 130-160g, i 5-kg kartong från Feldt's Fisk & Skaldjur. Torskfilén är skinn- och benfri och fiskad i Nordostatlanten (Barents Hav, Norska Havet), med trålar. Torsken är certiferad av MSC, Marine Stewardship Council, vilka säkerställer ett hållbart fiske. För havets framtid, är det viktigt att den fisk vi äter uppfyller MSC:s miljöstandard. Standarden granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för med information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

  • Styckfryst torskfilé
  • Skinn- och benfri
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 24 månader

Något som kan vara bra att veta är att torskfilén är helt utan spår av gluten, mjölk, nötter, ägg och kräftdjur.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.52397
Lev. Art. Nr.211
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall72 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se