Torskfilé, sprödbakad, 80-100g

Feldt's Fisk

Styckfryst, förstekt och sprödbakad torskfilé, 80-100g/st, i 5 kg-kartong. Det absolut givna alternativet för en grym Fish'n Chips säger kockarna. Bara satt slänga ner i fritösen och fiska upp en stund senare! Nöjda kockar och nöjda kunder!

Experter på fisk? Då är det Feldt's Fisk & Skaldjur man ska tala med. Ett stort fokus finns på ett hållbart fiske som värnar om vår miljö och framtid. Därför är torsken MSC-certifierad och fiskad i Nordostatlanten (Barets Hav, Norska Havet). Filéerna har en krispig sprödbakning som kommer göra stordåd. Vi har även en större variant i sortimenet, med 140-170g/filé. Den sprödbakade torsken innehåller inga som helst spår av mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur, vilket är skönt att veta för allergiker. Ett hållbart och välsmakande val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Sprödbakad och förstekt torskfilé
  • Benfri
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 18 månader

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org& för mer information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

PS! Gänget bakom Feldt's tipsar om tillagning i Stekugn: 225ºC, ca 25-30 min*, eller i Varmluftsugn: 200ºC, ca 20-25 min*. Torsken behöver inte tinas innan tillagning.

* Tiderna kan variera beroende på ugn.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.52407
Lev. Art. Nr.2326
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se