Tortilla Chips, Salted, 40g

Santa Maria

Santa Maria's saltade Tortilla chips  är gjorda på majsmjöl och är sedan friterade för bästa smak. Servera som tillbehör till Tex Mex rätter, testa att gratinera dem i ugn med ost på, eller varför inte äta dem som snacks? Enda problemet är att när man väl börjat äta är det svårt att sluta. Det är även gott att dippa chipsen i salsa och sås. För att efteråt rädda upp andedräkten rekommenderar vi starkt ett intag av en fräsch läkerol som du bäst och billigast inhandlar här.

  • Tortilla Chips Cheese & Jalapeño 
  • Dippa, gratinera eller ät som de är
  • Småpåsar 

Säljes i små portionspåsar 30x40g perfekta att sälja i baren eller som tilltugg på ett bord

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet30x40g
Vårt Art. Nr.51077
Lev. Art. Nr.3217
Antal st per krt30 st
Antal krt per pall24 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se