Turkisk Yoghurt 10%, 1 L

Arla

Turkisk Yoghurt från Arla i 1-litersförpackning för café, restaurang, hotell och storkök. Turkisk yoghurt är en perfekt bas i kalla såser och röror, eller som ett gott tillbehör till kryddstarka maträtter. Turkisk yoghurt kan även med fördel användas i tillagning av dessert eller som mellanmål på café med tillbehör som granola, nötter och lite ringlad honung. Gjord av 100% svensk grädde och säljes om 6 st praktiska enliters-hinkar. Förvaras vid högst +8°C och har en hållbarhet på hela 28 dagar.

  • Turkisk Yoghurt från Arla i 1-litersförpackning för café, restaurang, hotell och storkök
  • Perfekt bas i kalla såser och röror
  • Gjord av 100% svensk grädde
  • Fetthalt: 10%
  • Förvaras vid högst +8°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.52835
Lev. Art. Nr.7835
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se