UPGRADE

Vitamin Well

Vitamin Well Upgrade med smak av citron/kaktus. Denna törstsläckande och goda dryck är utan kolsyra och ett nyttigt alternativ till juice och läsk. Vitamin Well-serien består av 8 olika drycker, alla med en egen smak och med en unik funktion och uppsättning vitaminer och mineraler. Upgrade sticker ut genom sitt höga innehåll av Vitamnin B6 och B12 vilka gör dig piggare och minskar risken för utmattning. Vid sidan av det är Upgrade berikad med mycket magnesium och Vitamin D vilka gör att dina muskler mår bra. Denna dryck går hand i hand med en sund och hälsosam livsstil.

  • CITRON/KAKTUS
  • VITAMIN B6+B12+D
  • MAGNESIUM+ZINK

Varje flaska innehåller 500 ml och de säljes i 12-pack. För caféer, gym och föreningar är Vitamin Well-produkterna ett måste.

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeVitamin Well
Försäljningsenhet12x500ml
Vårt Art. Nr.51101
Lev. Art. Nr.1100
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Vitamin Well

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se