Vanliga frågor

Nedan finner du ett antal vanliga frågeställningar till oss. Besvarar dem inte din specifika fråga, vänligen kontakta oss på kundservice@outofhome.se (vi svarar inom 24 timmar) eller ring på 031-700 83 82, helgfria vardagar kl 9-12, 13-16).

Bästa hälsningar,
Personalen på outofhome.se

Kan jag handla som privatperson?

Nej, dessvärre levererar vi endast till företag och verksamheter.

Jag försöker betala med faktura men får felmeddelande. Varför?

Vi använder oss av Collector som faktura-partner. Av säkerhetsskäl måste ditt företagsnamn vara exakt och fullt utskivet i fakturaadressen. Kontakta oss om du stöter på problem.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur kommer jag åt mitt konto?

Gå till skapa ett nytt lösenord/Återställ lösenord och följ instruktionerna: Det går snabbt, du får ett mail med en länk som leder dig till en sida där du skapar ditt nya lösenord.

När kommer min leverans?

När din beställning läggs får du alltid en orderbekräftelse till din epost. Samma dag som din beställning lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse till din epost. I leveransbekräftelsen står beställningens kolli ID som du kan använda för att spåra din beställning. Vi använder olika transportörer men primärt Schenker för transporter av kolonialvaror.

Har du inte mottagit en leveransbekräftelse trots att det gått över tre arbetsdagar? Detta kan bero på att vi väntar på inleverans på en eller flera varor i din beställning. Kontakta oss för information. Vänligen ange ditt ordernummer som referens i din kontakt med oss.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se