Gröt med jordgubb, granatäpple & vanilj

Alex & Phil

Gröt för barn med smak av jordgubb, granatäpple och vanilj. Perfekt att erbjuda den minsta gästen på café, restaurang och butik. Ekologisk och rättvis barnmat från Alex&Phil, vilken är fylld med näringsrik mat av hög kvalitet. Företaget grundades efter att Jenny Wessblad Hårdh konstaterade att det inte fanns några alternativ på marknaden för barnmat, där både näringsinnehållet, kvaliteten på råvarorna samt miljöaspekten står i centrum. Alex&Phil har därför tagit fram klimatneutrala måltider för barn vilka både är KRAV-märkta och ekologiska.

Produkterna innehåller inga tillsatser, och är certifierade av Äkta Vara, vilket de är ensamma om inom barnmat i Sverige. Jordgubbsgröten är en riktig favorit som går bra att servera som den är eller lätt värmd. 100% Mjölk- och glutenfri! Perfekt för caféer, föreningar eller hotell som vill erbjuda något för de allra minsta.

  • Gröt för barn med smak av färska jordgubbar, granatäpple och len vanilj
  • KRAV-märkt, ekologisk samt certifierade av Äkta Vara
  • Inga tillsatser
  • Mjölk- och glutenfri

Gröten rekommenderas från 6 månader och säljs i 5-pack om 100 g/förp.

Produktspecifikation

LeverantörAlex&Phil AB
VarumärkeAlex & Phil
Försäljningsenhet5x100g
Vårt Art. Nr.52239
Lev. Art. Nr.1015
Antal st per krt5 st
Antal krt per pall378 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Alex & Phil

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Har du en fråga? Kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se