Gröt med päron, plommon & kardemumma

Alex & Phil

Gröt för barn med smak av päron, plommon och kardemumma. Ekologisk och rättvis barnmat från Alex&Phil är fylld med näringsrika råvaror av hög kvalitet. Produkterna innehåller inga tillsatser, och är cerifierade av Äkta Vara, KRAV och EU-lövet. Pärongröten är oemotståndligt god samt rik på vitamin C och E. Dessutom är alla produkter helt mjölk- och glutenfria! Perfekt för caféer, föreningar eller hotell som vill erbjuda något för de allra minsta.

  • Gröt för barn
  • KRAV-märkt, ekologisk samt certifierade av Äkta Vara
  • Inga tillsatser
  • Mjölk- och glutenfri

Gröten rekommenderas från 6 månader och säljs i 5-pack om 100 g/förp.

Psst! För varje såld portion, donerar Alex&Phil 50 öre till att hjälpa barn på flykt runt om i världen. God gröt = god gärning.

Produktspecifikation

LeverantörAlex&Phil AB
VarumärkeAlex & Phil
Försäljningsenhet5x100g
Vårt Art. Nr.52240
Lev. Art. Nr.1016
Antal st per krt5 st
Antal krt per pall378 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Alex & Phil

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se