Smoothie med havtorn & mango

Alex & Phil

Ekologisk smoothie för barn med smak av havtorn och mango. Alex&Phil grundades för att det saknades barnmat som var naturligt näringsrik med äkta råvaror. Jakten är över och vi presenterar här en matig smoothie som är oemotståndligt god, samt rik på essentiella fetter från rapsolja, så som Omega-3. Den mjuka smakrika smoothien är även en källa till vitamin B3 och B6. Samtliga produkter är dessutom 100% mjölk- och glutenfria. Perfekt för caféer, föreningar eller hotell som vill erbjuda något för de allra minsta.

  • Smoothie för barn med smak av mango och havtorn
  • KRAV-märkt, ekologisk samt certifierade av Äkta Vara
  • Inga tillsatser
  • Mjölk- och glutenfri

Smoothien rekommenderas från 6 månader och säljs i 5-pack om 100 g/förp.

Psst! För varje såld portion, donerar Alex&Phil 50 öre till att hjälpa barn på flykt runt om i världen. God smoothie = god gärning.

Produktspecifikation

LeverantörAlex&Phil AB
VarumärkeAlex & Phil
Försäljningsenhet5x100g
Vårt Art. Nr.52242
Lev. Art. Nr.1025
Antal st per krt5 st
Antal krt per pall378 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Alex & Phil

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se