Bio Gen Active logo

Köp Bio Gen Active rengöringsmedel för café, restaurang, kontor och andra verksamheter

Utvecklingen inom rengöringsmedel är det kanske inte så många som har stenkoll på men Bio Gen Active är ett helt unikt koncept. som får de flesta att höja på ögonbrynen, skapat och producerat i Sverige, i Jämtland närmare bestämt. Bio Gen är egentligen grekiska och betyder 'Av Naturligt Ursprung'.

När man gör 1 kg ost får man 9 kg vassle som restprodukt, vilken Bio Gen Active baserar alla sina produkter på. Genom fermentering framställs grundingrediensen som har förstärkande rengörings-egenskaper, men dessutom även skyddande och hudvårdande effekter. Därför behövs endast mindre och mildare av de övriga, noggrant utvalda, ingredienserna.

Bio Gen Active är alltså miljö- och hälso- optimerade rengöring och hudvårdsprodukter med en mängd olika applikationer. Allrengöring och Universalrengöring för kök och Bad. Handdiskmedel, Avkalkning, WC-rent, Duschcreme, Handtvål, och en vårdande och skyddande Hudkräm (!) är några exempel på produkter Bio Gen Active tagit fram till marknaden.

Bio Gen Active är 100% förnyelsebart och 100% naturligt. Förstärker rengöringseffekten, har avkalkande/avrostande egenskaper, skyddar huden, är användarvänlig och sänker samtidigt miljöbelastningen. Flera av produkterna är certifierade med miljömärkningarna Svanen och Naturskyddsförenings Bra Miljöval.

Dessutom är hela verksamheten hos Bio Gen Active AB även ISO9001 certifierad. Många rätt i en värld där traditionella kemikalier regerar. Bio Gen växer snabbt i alla led, kanske främst inom industri där miljöbelastningen har som störst påverkan. Vi kom i kontakt med varumärket efter att en kund rekommenderade oss och det är vi glada över. Nu kan hela Sverige ta del av en bättre rengöringsprodukt – både för dess effektivitet, hälso- miljöegenskaper!

Hitta fler produkter bland våra varumärken för restaurang, café och andra verksamheter:

Till toppen

Vänligen vänta...

Vänligen vänta...