Papper och hygienartiklar från Tork för kontor, restaurang och café

När SCA grundades 1929 var de ett rent skogsbolag som under åren utvecklats till att också erbjuda produkter för personlig hygien och mjukpapper. SCA är idag ett av de ledande företagen globalt för hygienprodukter och skogsindustri. Ta del av ett brett sortiment till din verksamhet, såsom restaurang, café, hotell eller företagskontor, där vi som grossist levererar över hela Sverige. SCA varumärket Tork är världens största varumärke för professionell hygien.

Har du ett SCA / Tork system på för din verksamhet? Här nedanför listar vi våra lagerförda refill produkter för SCA/Tork systemen. H-system för handduksservetter, T-system för toalettpapper. Dessa finns normalt på toaletter både på kontor, restauranger och kontor. M-serien är torkpapper som återfinns i storkök. W-serien är direkt anpassad för att användas i storkök och på industri där kapaciteten är hög. N-systemet är det populära dispenserservetterna du hittar på lunchrestauranger och caféer runt om i landet. S-systemet är ett av världens vanligaste tvål-system för företag/verksamheter. Har du några av dessa produkter hos er idag? Se om vi kan distribuera dessa till ett schysstare pris! Saknar vi en artikel du behöver, tar vi gärna in den.

Behöver du ett SCA / Tork system för din verksamhet? Caféer, restauranger, storkök eller industri har en typ av behov medan kontor har en annan. För att veta mer exakt vad ni bör ha rekommenderar vi att prata besöka tork.se samt eventuellt tala med en säljare på SCA.

Hitta fler produkter bland våra varumärken för restaurang, café och andra verksamheter:

Till toppen

Vänligen vänta...

Vänligen vänta...