Vegetarisk Tacofärs

Ahlström Factory

Vegetarisk Tacofärs från Ahlström Factory som har en utsökt tacosmak. Färsen är gjord på sojabönor vilket gör att den får ett högt proteininnehåll samt gott om fibrer. Konsistensen på denna tacofärs är mycket lik en köttbaserad färs, i tillägg är färsen mycket fettsnål med endast 1 % fett. Trenden går åt att äta mer vegetariskt och med denna tacofärs blir det mycket enkelt att erbjuda dina gäster en god vegetarisk taco. En utmärkt produkt för restauranger, tacobarer, burrito restauranger och andra verksamheter. Produkten är färdigstekt samt färdigkryddad och kan värmas enkelt i ugn, stekpanna eller mikro.

  • Färdigstekt och färdigkryddad vegetarisk tacofärs
  • Proteinrik och fettsnål
  • Bra för restauranger, tacobarer och andra verksamheter

Produktspecifikation

VarumärkeAhlström Factory
Försäljningsenhet1x10kg
Vårt Art. Nr.53391
Lev. Art. Nr.470357
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Ahlström Factory

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se