Végétop - vegetabilisk vispgrädde

Debic

Debics Végétop är en vegatbilisk visp- och matlagningsgrädde som är perfekt för storkök. Debics vegetabiliska grädde har en av de bästa smakerna på marknaden och blir riktigt fluffig när den vispas. Den här grädden leder färg och smak bra i matlagningen samt ger en vacker glans åt bakverk och choklad. Om grädden spritsas, ger den dessutom riktigt skarpa kanter tack vare sin volymfasthet. Kommer i en 10 liters förpackning vilket är bra för storkök som restauranger, bagerier och hotell.

  • Vegetabilisk visp-och matlagningsgrädde som lyfter smakerna
  • Ger vacker glans åt bakverk och skarpa kanter vid spritsning
  • För restaurang, bageri och hotell

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet1x10l
Vårt Art. Nr.61124
Lev. Art. Nr.0076549
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se