Vispgrädde 36%, 10 L

Arla

Vispgrädde 36%, med lång hållbarhet i 10 L-Bag in Box från Arla. Ett prisvärt alternativ för café, bageri, konditori, restaurang och storkök. Vispgrädde är väsentligt att ha på lager för verksamheter som tillagar såser, bakverk, desserter och tårtor. Arla presenterar en perfekt lösning för de som söker en svensk vispgrädde med fantastisk konsistens och fyllig smak, men ändock med en längre hållbarhet. Som grädde på moset har vispgrädden en total hållbarhet på hela 28 dagar (!). Förvaras vid högst +8°C

  • Vispgrädde med lång hållbarhet för café, bageri, konditori, restaurang och storkök
  • Säljes i 10 L-BiB
  • Grädde för matlagning, bakverk, dessert, tårtor och dylikt
  • Fetthalt: 36%
  • Förvaras vid högst +8°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet1x10l
Vårt Art. Nr.52837
Lev. Art. Nr.7081
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall54 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se