Vispgrädde 40%, 20 L

Arla

Vispgrädde 40%, i 20 L-Bag in Box från Arla, för café, bageri, konditori, restaurang och storkök. Färsk vispgrädde är avgörande för många verksamheter som tillagar såser, bakverk, desserter och tårtor. Här presenterar Arla en fyllig vispgrädde med mjuk och rund gräddsmak, gjord av 100% svensk mjölk. 20 L-förpackningen passar som handen i handsken för de caféer, konditorier, restauranger eller storkök som använder stora kvantiteter av vispgrädde i den dagliga verksamheten. En prisvärd lösning för stora som små verksamheter med en gemensam nämnare - älskar vispgrädde!

  • Vispgrädde för café, bageri, konditori, restaurang och storkök
  • Säljes i 20 L-BIB
  • Grädde för matlagning, bakverk, dessert, tårtor och dylikt
  • Fetthalt: 40%

Ett känt ordspråk lyder "sås utan grädde är som kärlek utan kyssar".

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet1x20l
Vårt Art. Nr.52683
Lev. Art. Nr.303
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall6 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se