FOCUS

Vitamin Well

Vitamin Well Focus med smak av svarta vinbär. Vitamin Well-serien består av 8 olika drycker, alla med fantastisk smak och med en unik funktion och uppsättning vitaminer och mineraler. Ibland behöver man extra fokus och skärpa, det är då du ska ta en klunk från Vitamin Well Focus. Den innehåller nämligen Koffein som hjälper din koncentration samt vitaminerna B6, B12, C, Niacin och Pantotensyra som trollar bort din trötthet och minskar risken för utmattning under till exempel ditt träningspass.

  • SVARTA VINBÄR
  • KOFFEIN
  • VITAMIN B+C

Varje flaska innehåller 500 ml och de säljes i 12-pack. För caféer, gym och föreningar är Vitamin Well-produkterna ett måste.

Produktspecifikation

LeverantörVitamin Well AB
VarumärkeVitamin Well
Försäljningsenhet12x500ml
Vårt Art. Nr.51096
Lev. Art. Nr.1040
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Vitamin Well

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se