Vitpeppar Malen

Santa Maria

Vitpeppar Malen i storköksförpackning för restaurang om 500g från Santa Maria. Vitpeppar framställs genom att man plockar bären från pepparväxten Piper Nigrum som sedan läggs i säckar och sänks ner i vattendrag. Efter en till två veckor läggs kärnorna på tork då fruktköttet lösts upp. Vitpeppar har en varm och fyllig hetta som passar till ljust kött, skaldjur och fisk.

Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken och de tidigare två liters förpackningarna. Ersätter artikelnummer 4311 och 6297.

  • Vanligaste pepparkryddan och används i all sorts matlagning
  • Vitpeppar Malen 500 gram för restaurang och storkök
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x500g
Vårt Art. Nr.52050
Lev. Art. Nr.101217
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se