Acai Ready to Eat

Macacos

Serveringsklar Açai från Macacos som är perfekt för servering av exotiska och hälsosamma smoothie bowls. Acai har en god smak av vilda bär och kakao. Superbäret Acai har ett högt näringsinnehåll, exempelvis innehåller det mängder av polyfenoler, en typ av antioxidant som hjälper till att skydda kroppens celler. Acai är också rikt på de nyttiga fetterna Omega 3 och 6 samt mineraler och fibrer. Macacos Açai är ekologisk och bären fryses ner omgående efter skörd då bioaktiviteten i bäret snabbt minskar när det plockats, den snabba nedfrysningen gör att näringen i produkten bibehålls. Denna ready-to-eat Acai innehåller 76% Acai, då Acai är ett sockerfritt bär, är produkten sötad med en gnutta agavesirap. Macacos Acai är utmärkt för hälsocaféer, hotell och restauranger som vill kunna erbjuda Acai bowls av hög kvalité som är fullproppade med näring. 

  • Serveringsklar Açai från Macacos med smak av kakao och vilda bär
  • Ger en supernyttig Acai Bowl
  • Perfekt för hälsocaféer, hotell och restauranger

Produktspecifikation

LeverantörSucasas Group AB
VarumärkeMacacos
Försäljningsenhet10x1l
Vårt Art. Nr.53392
Lev. Art. Nr.55101
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall70 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Macacos

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se