Offentlig verksamhet

Vi är en ny rikstäckande grossist och kan i teorin svara på alla anbud till offentliga upphandlingar. Problemet är att vi inte är så många. Vi har inte en avdelning för att fylla i alla dokument. Sanningen är att vi bara är ett fåtal personer. Det gör ju visserligen att om vi skulle fylla i alla dokument så kan vi ge bra priser. Kontakta gärna oss om du vill du att vi svarar på just ditt anbud.

Skolor, kommuner, landsting och annat offentligt

Alla i hela Sverige är nog eniga om att skolmat är god. Ja, i alla fall, de som vi jobbar med idag - de har nämligen supergod skolmat, jag har själv smakat! Bra råvaror till rätt pris kombinerat med stark vilja verkar vara ett bra recept.

Tro det eller ej, vi är även en av Sveriges största återförsäljare av alkoholfritt komunionvin till kyrkor och församlingar. Visst är det otroligt? Prova att googla kommunionvin så får du se!

Utöver ovan exempel på fina offentliga verksamheter levererar vi även vissa matvaror regelbundet till äldreboenden, sjukhus och vårdcentraler - då är det oftast en restaurang eller ett café som ligger i byggnaden.