Matgrossist för offentlig verksamhet

Vi är en ny rikstäckande grossist och kan i teorin svara på alla anbud till offentliga upphandlingar. Problemet är att vi inte är så många. Vi har inte en avdelning för att fylla i alla dokument. Sanningen är att vi bara är ett fåtal personer. Det gör ju visserligen att om vi skulle fylla i alla dokument så kan vi ge bra priser. Kontakta gärna oss om du vill du att vi svarar på just ditt anbud.

  • 100% effektiv e-handel – utan onödiga tjänster ni inte använder.
  • Snabba rikstäckande leveranser och bra fraktvillkor.
  • Växande sortiment av artiklar för storkök i skolor och andra offentliga verksamheter.

Skolor, kommuner, landsting och annat offentligt

Alla i hela Sverige är nog eniga om att skolmat är god. Ja, i alla fall, de som vi jobbar med idag - de har nämligen supergod skolmat, jag har själv smakat! Bra råvaror till rätt pris kombinerat med stark vilja verkar vara ett bra recept.

Utöver ovan exempel på fina offentliga verksamheter levererar vi även vissa matvaror regelbundet till förskolor, äldreboenden, sjukhus och vårdcentraler - då är det oftast en restaurang eller ett café som ligger i byggnaden.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.