Sortiment från ECOLAB

ECOLAB erbjuder en enastående kvalitet och oöverträffad expertis när det kommer till artiklar inom hygien- och rengöringsbranschen. Med över 55 år på nacken har företaget vuxit till att idag vara världsledande som verksamma i över 170 länder och sträva efter att varje dag göra världen till en renare och säkrare plats att leva på. År efter år är ECOLAB med på listor över världens mest innovativa och legitima företag. Det är ett företag som enbart accepterar perfektion, inget lämnas åt slumpen och det genomsyrar alla åtaganden de gör. Företagets 47 000 anställda världen över är tillsammans fullt övertygade om det går att skapa renare, säkrare och sundare arbetsmiljöer. Vi är oerhört stolta att kunna visa upp ett brett sortiment av ett företag med dessa ideal och med värderingar och en professionalism av absoluta toppklass.

ECOLABs produkter är innovativa för att kunna öka säkerheten och samtidigt minska förbrukningen av kemikalier, vatten, el och uppkomsten av avfall. Mängder av deras produkter innehar diverse miljö-märkningar såsom Svanen och EU-blomman. Ni finner produkter inom bland annat:

  • Disk- och torkmedel samt blötläggningsmedel
  • Kökshygien
  • Städ-artiklar
  • Personlig hygien
  • Tvätt

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer på samtliga förpackningar. Kontakta ECOLAB för ytterligare expertis och hjälp med installation av deras doseringssystem/dispensrar.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.