E-handelsgrossist för kontor och arbetsplatser

Vi är en arbetsplats. Du är en arbetsplats. Eller nja, du jobbar på en arbetsplats. Kanske är det likt vårt kontor. Vi dricker kaffe eller te, skriver ut papper, lägger papper i pärmar, går på toa. Ungefär i den ordningen. Behöver ni också beställa saker till kontoret för att fortsätta hålla på med ovan aktiviteter är outofhome.se ett perfekt val. Inga konstigheter, bara rätt produkter till ett rimligt pris och en snabb leverans.

  • Sveriges snabbast växande grossist för kontor och arbetsplatser.
  • 100% effektiv e-handel – utan onödiga tjänster ni inte använder.
  • Snabba rikstäckande leveranser på växande sortiment av kaffe, te och förbrukning.

Kaffe eller te

Den eviga frågan. Man bör ha bägge, annars blir folk griniga. Sedan bör det smaka gott. Det är viktigt för arbetsmoralen. Hos oss hittar du ett stort urval kaffen och teer. Dessutom har vi ett par smarta startpaket med kaffebryggare för dig som börjar från ett blankt ark eller helt enkelt vill uppgradera den gamle kaffemaskinen.

Fler kontor börjar också bjuda på eller sälja (beroende på hur viktig personalen är) kalla drycker på kontoret. Vårt soritment av kalla drycker börjar närma sig 1000 unika artiklar så det finns mycket att välja på. Vill man vara absolut koolast är ju Kombucha riktigt koolt - vi har även alla andra drycker du känner igen så klart.

Användarkonto = endast fördelar

När du blir kund hos oss binder du dig inte till någonting. Möjligtvis bättre priser. Det som är fördelen är att vi kommer ihåg vart du vill skicka dina leveranser och hur du vill betala. Dessutom sparar vi alla produkter du beställer under rubriken Smart inköpslista. Det gör att du alltid kan försäkra dig om att beställningen snabbt läggs och kommer iväg.

Kontor och arbetsplatser i alla storlekar och former

Inget företag är ju det andra likt. Vi levererar till både små och stora kontor över hela Sverige. En del har även service-verksamhet med besökande gäster (exempelvis frisörer, däckverkstäder och advokatbyråer) och då finns det ett stort sortiment av dryck och godsaker att bjuda gästerna på här i sortimentet så att de känner sig extra välkomna.

Bli kund

Det tar 3 minuter och är kostnadsfritt.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.