Produkter från Vitamin WellProdukter från Vitamin Well

Den ofantligt populära funktionsdrycken Vitamin Well passar in på varje café men är även vanlig bland restauranger, idrottsföreningar, på skolor och i kiosker. Vitamin Well-familjen kan delas in 3 syskonskaror:

1) Den klassiska Vitamin Well Original-serien bestående av 8 olika dryckar, alla med en egen smak och med en unik funktion och uppsättning vitaminer och mineraler. Alla dryckerna är utan kolsyra och dricks bäst väl kylda. De har låga kalorivärden och är endast sötade med fruktsocker. Dessutom i fräscha innovativa smaker som man inte kan få nog av.

2) Vitamin Well FREE-serien innehållande SPIRIT, RIDE, MIND och STYLE. De är lätt kolsyrade och har även de unika uppsättningar innehåll och smak. 

3) Givetvis ska Zlatan få säga sitt. Han säger Vitamin Well+- serien och det gör vi också. Denna sportdryck är speciellt framtagen av Rosengårdspojken själv och går under termen "Nästa generations sportdryck". Med en salig blandning av aminosyror, elektrolyter och vitaminer är det en dryck man inte vill vara utan. VW+ 001 innehåller socker, VW+ 002 gör det inte.

Gemensamt för dem alla är att de bryr sig om din kropp och förser den med nödvändiga vitaminer och mineraler.

Till toppen