Sortiment från Felix

Felix historia tar oss tillbaka till den skånska landsbygden och tidigt 1870-tal. På den tiden handlade det om framställning av ättikssprit, men det har hänt mycket sedan dess.

I dag är Felix marknadsledare inom de flesta av sina områden och är omsättningsmässigt ett av de största varumärkena inom mat i Sverige. Felix fortsätter ständigt att utvecklas och har ett brett sortiment för restauranger och storhushåll.

Här hittar du bland annat tomatketchup, senap och dressingar som passar utmärkt för såväl offentlig verksamhet som för snabbmatsköken. Men Felix tillhandahåller exempelvis även potatisprodukter, äppelmos, inlagda grönsaker, risgröt, färdigrätter och vegetariska alternativ. Inom köttbullar och andra färsprodukter erbjuds flera alternativ som dessutom är fria från gluten, laktos, mjölk-, soja- och äggprotein.

Är du intresserad av att veta mer så tveka inte att höra av er för mer information och inspiration.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.