Sortiment från Triumf Glass

Triumf Glass grundare Arne Müntzings hade redan som 14-åring pojke en stor dröm om att bli egenföretagare. Att det skulle bli inom glass-branschen var ingen tvekan. Det hela började med att han vispade ihop egengjord glass hemma i köket med sin mamma för att sedan sälja den från sin glassvagn framför slottet i hemstaden. År 1946 sattes hans planer i verk och Triumf Glass första affär öppnade i Göteborg. Glass i stora lass producerades och kördes sedan ut i vagnar runtom i Göteborg. 13 år senare flyttade produktionen till en lokal i Sävedalen som invigdes med utdelning av Triumftoppen som då var Sveriges största glassstrut. Den hade man inte tackat nej till!  Från att ha börjat med de tre klassiska smakerna jordgubb, vanilj och choklad finns idag över ett 50-tal (!) smaker av kulglass i deras sortiment.

Idag firar vi med glass till alla tillfällen där vardag, fest och fika är några av dem.
Nu är jag aldeless för sugen på glass och tipsar er om att spana in Triumf Glass sortiment där pinnglassen är oslagbar för de som är sålda på lakrits.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.