Kalla drycker, proteinbars och förbrukning till gym eller förening

För ett tag sedan när vi öppnade den här butiken tänkte vi mest på hotell, restauranger och caféer. Det visade sig dock att en hel del gym, träningsanläggningar och föreningar tyckte om samma produkter. Väldigt kul, tycker vi! Nu har vi tagit in ännu fler produkter för just träning. Prova oss och se om det passar även för er!

  • E-handelsgrossist för gym, träningsanläggningar och föreningar
  • 100% effektiv e-handel - inga onödiga tjänster ni inte använder
  • Snabb rikstäckande leverans på växande sortiment

Sortimentet blir starkare och starkare

Det har nu gått ett tag sedan vi drog igång. Det är inte bara 50 artiklar på hyllan utan en bit över 4000 i skrivande stund. För gym, paddelhallar, och andra hurtiga verksamheter har vi lagerlagt massor av funktionella drycker, proteinberikade bars och energi i alla dess former. Mer kommer hela tiden så håll utkik (och framförallt tipsa oss om det är någonting vi saknar!)

Träning gör mästare

Det sa en förmodligen vis man en gång. Ni har tränat på att träna, vi har tränat på e-handel. Man skulle kunna säga att vi förmodligen är mästare på våra respektive områden. Det vi har fokuserat på är effektiv och 100% renodlad e-handel och distribution till företag. Det innebär att vi skurit bort allt runtomkring. Inga säljare, inga inspirationsmagasin eller liknande. Vi samlar helt enkelt bara ihop varor från bra producenter runt om i landet så att företag som ert kan få en så billig och snabb leverans som möjligt.

Alla är ungefär lika välkomna!

Vi har rikstäckande distribution av varor till den lilla föreningen och det stora gymmet och det blir fler för varje dag som går. Gym är nog den vanligaste kunden för oss i den här kategorin men det finns en mängd andra verksamheter runt om i Sverige vi har fått äran att leverera till: Yogacenter, rehabscenter, golfklubbar och fotbollsklubbar, för att nämna några. Sedan blir det allt vanligare med arenor, sportsbutiker och e-sportscaféer. Bostadsrättsföreningar tränar ju inte egentligen men de får också vara med i den här kategorin.

Bli kund

Det tar 3 minuter och är kostnadsfritt.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.