Riktigt bra grossist för restaurang

Kryddor, fond, buljong, konserver och råvaror – som restauranggrossist lagerför vi det mesta en restaurang behöver och vårt sortiment med storköksprodukter och varumärken växer varje dag. Vi lagerför det mesta i livsmedel för en restaurang - från kött, fisk och fågel till smör, kryddor och såser. Om du vet vad du vill ha och hellre vill ha bra kvalitet än dyra inspirationsfoldrar är vi ett bra alternativ för dig.

  • Sveriges snabbast växande grossist för restaurang och storkök.
  • 100% effektiv e-handel ger lägre påslag för restauranger.
  • Växande sortiment med 4000+ artiklar för storkök lagerlagda för snabba leveranser.

Tar inte emot order via fax :(

Av någon anledning är det tydligen fortfarande vanligt i branschen att faxa in en beställning. Tro det eller ej, att vi inte har en gubbe som knappar in orders från en fax-maskin gör det möjligt för oss att ha lägre marginaler. Effektiv och renodlad e-handel gör att vi kan lämna ett bra pris på hela vårt sortiment, vilket gör att du kan ge dina kunder högre kvalitet till en lägre kostnad. Vi har nämligen inga egna artiklar utan väljer att jobba med bra producenter istället. Det enda vi ser till att göra är att samla alla producenters varor du valt att handla på en och samma pall. Allt du ser i butiken är nämligen lagerlagt – inga undantag.

Ett klick, två klick, tre klick.

Vår smarta inköpslista Mina Produkter är skräddarsydd för att göra det så enkelt som möjligt för restauranger att handla det som behövs. Plussa bara hem antalet som behövs bland listan på dina tidigare köpta varor. Vi har ju ingen inspirationsfolder så vi var tvugna att hitta på något annat. Martin hos oss skrev en matteformel som sett att flera andra restauranger handlat en viss artikel från oss tillsammans med de varorna du precis håller på att handla. Då ger vi dig ett förslag. Kaffefilter till kaffemaskinen, till exempel.

Vilken typ av restaurang driver du?

Hos oss handlar en salig blandning av olika restauranger. Allt i från lunchrestauranger med husmanskost till finrestauranger med michelin-stjärna. Det finns en stor mängd smaksättning som passar olika matkulturer: Grekiskt, Amerikanskt, Kinesiskt, Libanesiskt, Indiskt, Mexikanskt, Persiskt, Sushi, Thai, Italienskt, Fisk & Skaldjur - listan kan göras oändlig. Vi har så klart även en mängd olika produkter för vegetariskt matlagning i storkök och restaurang. Pizzerior, gatukök, catering-verksamheter och barer/nattklubbar är så klart också förekommande bland våra kunder.

Bli kund

Det tar 3 minuter och är kostnadsfritt.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.