Sortiment från Vileda Professional

Från Vileda hittar ni en uppsjö av artiklar som passar all form av städning -högt som lågt. Fler av artiklarna har funktioner vi tidigare inte hört om, men nu inte vill vara utan. För hur stor skillnad kan det vara på en mikrofiberduk kan man ju undra, och varför finns dem i så många färger? Lång historia kort: färgerna är färgkodningar (finns även på moppar och övriga artiklar) som är till för att veta till vilket användningsområde artiklarna tillhör. T.ex. kan man välja att alla produkter som är markerade med blått tillhör badrum, allt som är rött är för köket osv. Och det bästa av allt - Alla Viledas produkter används med fördel bara med vatten!

För de som vill veta mer om Viledas sortiment får gärna kontakta dem för kostnadsfri rådgivning eller besök. Susann som är en klippa når ni per mail (susann.andresen@fhp-ww.com) och mycket information finns självklart att hämta hem på deras hemsida https://www.vileda.se/.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.