Sortiment från Tork

När SCA grundades 1929 var de ett rent skogsbolag som under åren utvecklats till att också erbjuda produkter för personlig hygien och mjukpapper. SCA är idag ett av de ledande företagen globalt för hygienprodukter och skogsindustri. Ta del av ett brett sortiment till din verksamhet, såsom restaurang, café, hotell eller företagskontor, där vi som grossist levererar över hela Sverige. SCA varumärket Tork är världens största varumärke för professionell hygien. SCA har nu bytt namn på verksamheten kring hygienartiklar till Essity.

Har du ett SCA / Essity / Tork system på för din verksamhet? Här nedanför listar vi våra lagerförda refill produkter för SCA/Tork systemen. H-system för handduksservetter, T-system för toalettpapper. Dessa finns normalt på toaletter både på kontor, restauranger och kontor. M-serien är torkpapper som återfinns i storkök. W-serien är direkt anpassad för att användas i storkök och på industri där kapaciteten är hög. N-systemet är det populära dispenserservetterna du hittar på lunchrestauranger och caféer runt om i landet. S-systemet är ett av världens vanligaste tvål-system för företag/verksamheter. Har du några av dessa produkter hos er idag? Se om vi kan distribuera dessa till ett schysstare pris! Saknar vi en artikel du behöver, tar vi gärna in den.

Behöver du ett SCA / Essity / Tork system för din verksamhet? Caféer, restauranger, storkök eller industri har en typ av behov medan kontor har en annan. För att veta mer exakt vad ni bör ha rekommenderar vi att prata besöka tork.se samt eventuellt tala med en säljare på Essity.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se