Handla direkt från producent. Nästan.

När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det - allt sker med super-effektiv e-handel.)

Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris. (Om du söker matrecept, sponsrade kockjackor eller vill faxa in din beställning rekommenderar vi en av de gamla grossarna).

Grossist-branschen hängde inte med när alla andra branscher gick online – tills nu.

Den moderna handeln genomgår en förändring. E-handeln växer varje år och allt fler företag har insett fördelarna med att beställa varor på nätet. Den traditionella grossist-branschen bygger på långa avtal, telefonförsäljning och fältverksamma säljare. Outofhome.se bygger på övertygelsen om att e-handel som effektivt distributionsverktyg ger bättre villkor och mer marknadskraftiga priser till dig som kund. Vi arbetar endast med välkända kvalitetsvarumärken och vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda några av marknadens mest högkvalitativa produkter inom respektive varukategori.

Jacob Hillestad VD, outofhome.se

Brett sortiment från bättre producenter

Vi har valt ut, och väljer att jobba med, välrenommerade varumärken inom Foodservice, baserat på efterfrågan från våra kunder. Flera av de producenter och leverantörer vi jobbar med är marknadsledare inom sitt respektive segment. Flera är också marknadsledande varumärken vad gäller hållbarhet och ansvar för miljö och människor, exempelvis Löfbergs och Saltå Kvarn. Kontakta gärna oss om du saknar en produkt eller producent i vårt sortiment. Alla förslag är välkomna och är viktiga för oss. Sortimentet är ju trots allt till för dig.

Vi är ekologiskt certifierade och har en växande mängd ekologiska storköksprodukter för restauranger och caféer. Exempelvis är vi mycket stolta över eko-sortimentet från Di Luca (Zeta, m.fl.), Bong, Santa Maria, Caliente, Löfbergs, Mother Earth och Saltå Kvarn.

Schyssta och marknadsmässiga priser

E-handel är framtiden för försäljning mellan företag. Trots detta arbetar flera företag fortfarande med beställning via fax i Sverige. Vi vill ligga i framkant och ta Foodservice till nästa steg i utvecklingen. Med låga omkostnader och automatiserade system har vi råd att ge dig ett övergripande schysst pris på våra varor. Vi tar inga hutlösa överpriser på tillbehör och produkter du inte upphandlat. När du handlar hos oss vill vi att du skall känna dig säker på att du alltid får ett marknadsmässigt pris som ofta långt överträffar våra konkurrenter.

Snabb, säker och klimatkompenserad leverans

Vi vet att snabbhet och säkerhet är viktigt i vår bransch. Beställningar som kommer in före lunch skickas samma dag - leverans sker normalt redan dagen efter mellan Ystad och Uppsala (!). Frakt är dyrt – men eftersom att vi skickar många paket kan vi ge dig som kund bra villkor. Du får därför fri frakt över 2000 kr. Sen tycker vi även om miljön så vi klimatkompenserar hela leveransen ut. Läs mer om vår klimatkompensering.

Inget dolt, inget bindande

Inga dolda avgifter, inga överpriser på ej avtalade varor. Inte heller någon långrandig paragraf som tvingar dig att handla från oss. Våra kunder handlar för att de gillar priset och fraktvillkoren, hittat rätt produkt eller behöver snabb leverans – inte för att de sitter fast i ett avtal som kräver en viss köpsumma.

De senaste 12 månaderna har 2 266 företag valt att skapa konto hos oss. Kom igång redan idag!

Bli kund

Det tar 3 minuter och är kostnadsfritt.