Om oss

När andra går framåt går vi bakåt. Vi har tagit grossist-verksamheten tillbaka dit den var för 15 år sedan – en distributör åt producenter. Vi levererar matvaror till storkök. Punkt. (Jo, just det - allt sker med super-effektiv e-handel.)

Är du en kock, kökschef, inköpsansvarig, caféägare eller barchef? Då vet du förmodligen vad du behöver och när du behöver det. Vi ser till att du får det snabbt och till ett rimligt pris. (Om du söker matrecept, sponsrade kockjackor eller vill faxa in din beställning rekommenderar vi en av de gamla grossarna).

Så... konkret: varför outofhome.se?

Ett par mer eller mindre kort beskrivna anledningar:

#1 Schyssta priser och fast rabatt över hela sortimentet
(dvs. handlar du kanel en gång varje höst kommer vi inte höja det priset med 300%)

#2 Vi skickar det du beställer
(inga egna varumärken vi försöker pracka på dig)

#3 Snabb leverans vid beställning
(order före lunch packas och skickas samma dag)

#4 Klimatkompenserad frakt till din dörr
(vi gör det vare sig du vill eller inte)

#5 Inget avtal som binder fast dig
(vi tvingar ingen att stanna, du väljer själv att stanna) 

Mer välskrivna visioner och långrandiga beskrivningar om varför följer här.

Brett sortiment från bättre producenter

Vi har valt ut, och väljer att jobba med, välrenommerade varumärken inom Foodservice, baserat på efterfrågan från våra kunder. Flera av de producenter och leverantörer vi jobbar med är marknadsledare inom sitt respektive segment. Flera är också marknadsledande varumärken vad gäller hållbarhet och ansvar för miljö och människor, exempelvis Löfbergs och Saltå Kvarn. Kontakta gärna oss om du saknar en produkt eller producent i vårt sortiment. Alla förslag är välkomna och är viktiga för oss. Sortimentet är ju trots allt till för dig.

Vi är ekologiskt certifierade och har en växande mängd ekologiska storköksprodukter för restauranger och caféer. Exempelvis är vi mycket stolta över eko-sortimentet från Di Luca (Zeta, m.fl.), Bong, Santa Maria, Caliente, Löfbergs, Mother Earth och Saltå Kvarn.

Schyssta och marknadsmässiga priser

E-handel är framtiden för försäljning mellan företag. Trots detta arbetar flera företag fortfarande med beställning via fax i Sverige. Vi vill ligga i framkant och ta Foodservice till nästa steg i utvecklingen. Med låga omkostnader och automatiserade system har vi råd att ge dig ett övergripande schysst pris på våra varor. Vi tar inga hutlösa överpriser på tillbehör och produkter du inte upphandlat. När du handlar hos oss vill vi att du skall känna dig säker på att du alltid får ett marknadsmässigt pris som ofta långt överträffar våra konkurrenter.

Snabb, säker och klimatkompenserad leverans

Vi vet att snabbhet och säkerhet är viktigt i vår bransch – därför har vi valt PostNord som samarbetspartner. Beställningar som kommer in före lunch skickas samma dag - leverans sker normalt redan dagen efter mellan Ystad och Uppsala (!). Frakt är dyrt – men eftersom att vi skickar många paket kan vi ge dig som kund bra villkor. Du får därför fri frakt över 1000 kr. Nyhet för 2016 är att vi även klimatkompenserar hela leveransen till kund. Läs mer om vår klimatkompensering.

Inget dolt, inget bindande

Inga dolda avgifter, inga överpriser på ej avtalade varor. Inte heller någon långrandig paragraf som tvingar dig att handla från oss. Våra kunder handlar för att de gillar priset och fraktvillkoren, hittat rätt produkt eller behöver snabb leverans – inte för att de sitter fast i ett avtal som kräver en viss köpsumma.

Vi ger dig fullständig kontroll och översikt över de produkter du väljer att beställa från oss. En del av enkelheten med outofhome.se är din unika kontoöversikt. Där hittar du tidigare köpta produkter, förslag på produkter för dig, samt orderhistorik. Med funktionen återköp kan du välja att göra exakt samma beställning som du tidigare gjort – snabbt och enkelt.

Vackra ord, idéer och tankar

Foodservice förtjänar en fri marknad

Den moderna handeln genomgår en förändring. E-handeln växer varje år och allt fler företag har insett fördelarna med att beställa varor på nätet. Den traditionella grossist-branschen bygger på långa avtal, telefonförsäljning och fältverksamma säljare. Outofhome.se bygger på övertygelsen om att e-handel som effektivt distributionsverktyg ger bättre villkor och mer marknadskraftiga priser till dig som kund. Vi arbetar endast med välkända kvalitetsvarumärken och vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda några av marknadens mest högkvalitativa produkter inom respektive varukategori.

Vårt erbjudande

Outofhome.se växer snabbt och vi har som ambition att i ett första skede erbjuda ett komplett sortiment av kolonialvaror för hotell, café och restaurang. Vi arbetar tätt med de varumärken som vi har i vårt sortiment för att ge våra kunder det absolut senaste och bästa. På outofhome.se kan du själv botanisera bland en mängd produkter för din verksamhet och därefter enkelt lägga en beställning. Det passar speciellt dig som vet vad du behöver och som vill ha full kontroll. Vi vill göra det enkelt för dig som kund att lägga en beställning och få en snabb och säker leverans – till ett marknadskraftigt pris.

Vår vision

Samtidigt som e-handeln tar stora steg inom alla områden, speciellt livsmedel, ser vi inte ännu samma stora tillväxt inom e-handel mellan företag. Vi vill utmana gamla strukturer genom att erbjuda hög kvalitet via modern teknologi till marknadsmässiga priser. Vi vet att våra kunder har mycket stor produktkännedom - det är en trend vi ser inom såväl Foodservice som inom konsumentledet. All information finns enkelt tillgänglig på internet och beställare är därför betydligt mer medvetna om vad de är ute efter. Vår målsättning är att bli den ledande e-handelsgrossisten i Sverige inom Foodservice.

Vill du bli kund eller leverantör?

Va kul! Välj ett av alternativen nedan eller ring på 031-700 83 82 (mån-fre, 09-12, 13-16). Förresten, ring i alla fall, speciellt om du har några frågor!

Bli kund Kontakt
Till toppen

Vänligen vänta...

Vänligen vänta...