E-handelsgrossist för caféer över hela Sverige

Kalla drycker, godsaker, råvaror för mat, förbrukningsvaror och så klart kaffe och te. Outofhome.se gör det enkelt för dig att fixa ett brett sortiment med starka varumärken och produkter till ditt café. Tack vare vår effektiva e-handel kan vi lämna ett bra pris på hela vårt sortiment, vilket gör att du kan ge dina kunder högre kvalitet till en lägre kostnad.

Ingen inspirationstidning :(

Ledsen, om du vill ha recept på en bra kanelbulle får du vända dig till någon annan. Vi har nämligen ingen redaktion som veckovis sätter ihop ett magasin med recept och inspiration till er. Delvis så beror det på att vi inte kan så mycket om mat. Istället har vi valt att fokusera på leveransen och e-handeln. Det som är bra med det är att vi inte har en hel tidningsredaktion och annonsavdelning och kan därför ge dig lite schysstare priser.

Allt är lagerlagt. Allt.

Det får vara nog med långa leveranser. Tro det eller ej, det är nästan lika mycket jobb för oss som för er. Kundtjänst är dyrt och när leveranserna tar flera veckor börjar kunderna oftas undra vad som sker. Genom att bestämma oss för att ha allt som syns på sidan i lager kan vi klara oss med bara ett fåtal duktiga kollegor i kundtjänsten. Det sparar också pengar till dig.

Grossist för café och mycket mer

Vi distribuerar vi till både bagerier, konditorier, glasskiosker och caféer med och utan lagad mat. Vi gör ingen skillnad på vart i landet utan levererar rikstäckande.

Bli kund

Det tar 3 minuter och är kostnadsfritt.

Trendig kille som vill handla från grossist till sitt café
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se