Grossist för café och konditori

Målet är att ta dig närmare producent genom 100% effektiv e-handel och transparens. Marknadsplats, e-handel eller grossist - vi är lite olika saker beroende på vem du frågar - huvudsaken är att vi levererar mat, dryck och livsmedel till en jädra massa verksamheter runt om i hela landet. Och fler blir det för varje dag som går: 2266 företag har valt att skapa ett konto hos oss de senaste 12 månaderna.

  • 1553 olika caféer, bagerier och konditorier som använder outofhome.se som grossist
  • Torrt, färskt och fryst över hela Sverige med fri frakt från 2000 kr.
  • Helt grymma priser över hela sortimentet (utan att du är bunden till någonting!)
  • Beställ vid behov, leverans omgående.

Vi får riktigt bra betyg för att vi har snabba leveranser och trevlig kundtjänst. Särskilt kul eftersom att vi inte har någon kundtjänst - vi är ett litet gäng som försöker göra stora förändringar och vi hoppas att ni vill vara med!

Ingen inspirationstidning :(

Ledsen, om du vill ha recept på en bra kanelbulle får du vända dig till någon annan. Vi har nämligen ingen redaktion som veckovis sätter ihop ett magasin med recept och inspiration till er. Delvis så beror det på att vi inte kan så mycket om mat. Istället har vi valt att fokusera på leveransen och e-handeln. Det som är bra med det är att vi inte har en hel tidningsredaktion och annonsavdelning och kan därför ge dig lite schysstare priser.

Allt är lagerlagt. Allt.

Det får vara nog med långa leveranser. Tro det eller ej, det är nästan lika mycket jobb för oss som för er. Kundtjänst är dyrt och när leveranserna tar flera veckor börjar kunderna oftas undra vad som sker. Genom att bestämma oss för att ha allt som syns på sidan i lager kan vi klara oss med bara ett fåtal duktiga kollegor i kundtjänsten. Det sparar också pengar till dig.

Grossist för café och mycket mer

Varje dag går det torrt, kylt och fryst gods till bagerier, konditorier, glasskiosker och caféer med och utan lagad mat. Från vårt lager når vi hela Sverige.

Bli kund

Det tar 3 minuter och är kostnadsfritt.

Trendig kille som vill handla från grossist till sitt café
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.