Sortiment från Delicato

Med över 70 års erfarenhet kan Delicato titulera sig som "Nordens största tillverkare av konditorivaror", och vi förstår varför! Många förknippar Delicato med svenskarnas favorit Delicatobollar, men vet inte att de producerar så mycket mer än bara superdupergoda chokladbollar. 

Fika är en viktig del av livet och bidrar till mycket gemenskap och glädje. Delicato har ett brett sortiment av läskande goa bakverk hos oss som är smidigt färdigbakade, och färdiga att servera direkt ur frysen eller skafferiet på Café, resturang, hotell och i kiosk.

En sprillans ny folder över Delicatos produkter 2021 hittar du här. Out of Home kan lagerlägga alla produkter som Delicato erbjuder!

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se