Äppelchutney Peppar & Vitlök

Kiviks Musteri

Äppelchutney med smak av pepparfrukter och vitlök från Kiviks Musteri. Mästarna bakom äppelodlingar och dess produkter av alla slag, är Kiviks Musteri från Österlen. I fem generationer har familjeföretaget skapat utsökta muster, cider, chutneys och annat gott gjorda på de bästa av äpplen. Den här fruktiga och något heta äppetchutneyn är en perfekt smaksättare i såser, grytor och marinader, och är farligt god till grillat av alla slag. Passar bra till storkök, restaurang eller café.

  • Äppelchutney med smak av peppar och vitlök
  • Perfekt att blada i såser, grytor och marinader
  • Passar bra till storkök, restaurang eller café

Produktspecifikation

LeverantörKiviks Musteri AB
VarumärkeKiviks Musteri
Försäljningsenhet10x200g
Vårt Art. Nr.52321
Lev. Art. Nr.43950
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Kiviks Musteri

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se