Citronpepparlax, portionsskuren

Feldt's Fisk

Fantastisk Citronpepparlax för café, restaurang, storkök och hotellets finsmakar-meny. Den här firren är inte vilken som helst. Experterna på Feldts Fisk har nämligen gjort det igen. Årets laxfilé är smaksatt med en fantastisk kombination av citrus och kryddpeppar. Visst vet vi allihop hur väl citronskalet gifter sig med den saftiga laxen? Gör era kunder mätta och belåtna med en fantastisk matupplevelse från Feldts Fisk.

Varje filé väger mellan 1-1,8 kg och säljes om ca 8 st filéer. Norsk lax av finaste kvalitet som varmrökts och därefter vakuumförpackats. Med skinn och portions-skuren för smidig servering och tillagning.

  • Citronpepparlax från Feldts Fisk
  • Ett strålande alternativ för café, restaurang, storkök och landets alla julbord
  • 1,1-1,8 kg/filé
  • Benfri, med skinn
  • Förvaring: - 18ºC

Psst! Rekommenderad tillagning är antingen i ugn, stekt, halstrad eller grillad. Innertemp, ska vara max 60ºC. Om tillagning sker i varmluftsugn, tipsar gänget på Feldt's ånga och 85ºC.

Produktspecifikation

LeverantörFeldt´s Fisk och Skaldjur AB
VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet8x1.4kg
Vårt Art. Nr.53198
Lev. Art. Nr.9564
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall32 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se